Luftvärmepump Daikin Solo XRH

Daikin Solo XRH

Toppresterande luftvärmepump som är utvecklad för vårt kalla nordiska klimat med R32 som köldmedium. Den är nu ännu kraftigare och ger ännu varmare utblåsnings temperatur med den uppdaterade mjukvaran. Daikin Solo XRH är ett riktigt kraftpaket i liten förpackning, den har extra låg bygghöjd på endast 286 mm och är konstruerad för placering ovan dörr vilket gör att den passar nästan överallt. Den har dessutom extra lång kastlängd, vilket ger bättre värmedistribution i huset.

Luftvärmepump för god ekonomi.

Den nya prisvärda väggmodellen Solo XRH använder det nya miljövänliga och effektiva köldmediumet R-32. Utmärkt för både värme och luftkonditionering. Diskret design och mycket tystgående.

Problemet löst!

I utedelen använder sig Daikin av den senaste generationen av 3-lagers frihängande värmeväxlare. Den stora fördelen är att det inte behövs någon strömslukande värmekabel för avisning eller extra jordfelsbrytare för värmepumpen. Ett vanligt problem för luft/luft värmepumpar, oavsett märke, är annars att värmekabeln med tiden kan orsaka jordfel. Med Daikins nya teknik är problemet löst.

Ladda ner appen Daikin Online Controller, anslut din luftvärmepump till Wi-Fi och styr ditt klimat från valfri plats. Det är så enkelt.

    Ange dina uppgifter nedan

    Önskad tjänst

    Önskas offert av luftvärmepump med installation?

    Beskriv ditt ärende

    Tillbehör för luftvärmepumpar