Panasonic Luftvärmepump Superslim LZxxTKE

Den perfekta ersättaren

Tack vare den genomtänkta designen är Superslim modellen perfekt som utbytespump. Design och mått är anpassade för att förenkla vid utbyte av en äldre Panasonic modell. Till exempel är höjden på innerdelen den samma som på de äldre modellerna CKP och DKE. Detta gör att den nuvarande placeringen, t.ex. över ytterdörren, kan behållas. Något som annars ofta inte är möjligt då höjden på dagens innerdelar generellt har ökat.

Anpassad för vårt nordiska klimat

Superslim-modellen är anpassad för vårt nordiska klimat och ger dig värme även när utomhustemperaturen går ner till -35 °C.

Rätt luftvärmepump för ditt fritidshus

Panasonic luftvärmepump Flagship har en funktion för underhållsvärme vilket är perfekt för fritidshus och andra ställen där man vill hålla en lägre temperatur under uppvärmningssäsongen. Den går att steglöst ställa in på 8 °C -15 °C.

Låg ljudnivå

Innedelen är en av de tystaste på marknaden och avger nästan omärkliga 18 dB(A). Det kan vara svårt att förstå hur ljudet från luft-luftvärmepumpen kommer upplevas utifrån en siffra men det går att jämföra med ljudvolymen för exempelvis ett svagt brus från löv – 10 dB(A), ett sovrum på natten – 20 dB(A), en viskning – 30 dB(A), vanlig samtalston – 60 dB(A).

    Ange dina uppgifter nedan

    Önskad tjänst

    Önskas offert av luftvärmepump med installation?

    Beskriv ditt ärende

    Tillbehör för luftvärmepumpar