Panasonic Super W Blue Fin

Enastående prestanda

Panasonic luftvärmepump Super W Blue Fin som är det senaste tillskottet. Tack vare sin enastående prestanda och sin tillförlitlighet, är Panasonic några av nordens mest sålda värmepumpar. Den har en hög effektivitet som bidrar till att snabbt ge och bibehålla ett behagligt inomhusklimat även vid en utomhustemperatur på ner till -35 °C. Med sin A+++ klassificering bidrar till en betydande sänkning av husets uppvärmningskostnader. Panasonic HZ09TKE är utmärkt för utbyte av en äldre värmepump eller andra kostsamma värmesystem.

Modern design med WiFi

Inomhusdelen har en snygg och modern design vilken passar och smälter in i alla miljöer. Den är nu ännu mer tystgående än sin föregångare och optimerad för att effektivt sprida värme. WiFi-styrning kommer som standard.

R32

R32 är det köldmedium som ersätter R410A som kommer att fasas ut fram till 2025 på grund av miljökrav från EU. Panasonic HZxxTKE Flagship har R32 som köldmedium och tack vare dess bättre förmåga att flytta energi blir anläggningen mycket effektivare och hamnar i energiklass A+++.

Rätt luftvärmepump för ditt fritidshus

Panasonic luftvärmepump Flagship har en funktion för underhållsvärme vilket är perfekt för fritidshus och andra ställen där man vill hålla en lägre temperatur under uppvärmningssäsongen. Den går att steglöst ställa in på 8 °C -15 °C.

SP-testad med toppresultat

Energimyndigheten har lät testa föregångaren Panasonic HE9PKE flagship hos SP och den fick där bästa resultat. Läs testen hos SPPanasonic HZ9RKE-4 är ännu bättre på alla punkter.

    Ange dina uppgifter nedan

    Önskad tjänst

    Önskas offert av luftvärmepump med installation?

    Beskriv ditt ärende

    Tillbehör för luftvärmepumpar