Panasonic Luftvärmepump Prima

Vinnare av iF Design Award

IF Design Awards är en av de mest prestigefyllda designtävlingarna i världen. Sedan 1953 följer domarna strikta kriterier och bedömer bland annat miljöpåverkan, utseende och funktionalitet. Utmärkelserna ges endast till produkter som visar en sann innovativ design. Pansonic har med Ethereaserien lyckats göra inomhusdelen mycket slank samtidigt som de har kunnat behålla en energimärkning på A ++. Etherea sortimentets enheter har utformats för att kunna passa i alla sorters bostäder men också i kommersiella fastigheter. Enheten har en snygg design, är diskret och är också kompaktare än tidigare.

Underhållsvärme Save

Med teglös +8 – +15 gradersfunktionen kan du hålla fritidshuset, garaget eller attefallshuset frostfritt utan att använda särskilt mycket energi.

R32 köldmedium

Med det nya effektivare R32 köldmediumet har man kunnat utveckla Panasonic NZ25TKE till en supereffektiv luftvärmepump med rekordhög verkningsgrad SCOP 4,60 och energiklass A++.

Bidra till en grönare omgivning och sänk dina kostnader

Genom att uppdatera eller byta ut det befintliga värmesystemet till en ny Panasonic värmepump görs en god gärning både för miljön och för plånboken. Minskad GWP och ökad energieffektivitet är bidragande till en grönare planet men innebär även lägre energikostnader. Två punkter som vi på Panasonic lägger stor vikt på. Vi hoppas att fler företag och människor börjar använda R32 för miljöns skull. Köldmediet R32 är även skonsamt för systemets kompressor vilket ökar värmepumpens livslängd. Våra värmepumpar som innehåller det nya köldmediet R32 visar en drastisk minskning av värdet Global Warming Potential (GWP) jämfört med andra köldmedier. Jämför vi GWP-värdet mellan R410A och R32 så har värdet reducerats till en tredjedel. Köldmediet R32 har helt klart en mindre miljöpårkan.

    Ange dina uppgifter nedan

    Önskad tjänst

    Önskas offert av luftvärmepump med installation?

    Beskriv ditt ärende

    Tillbehör för luftvärmepumpar