Luftvärmepump Daikin Ururu XR

Daikin Ururu XR

För dig som vill ha det bästa på marknaden – detta är en unik luftluftvärmepump i framkant som även kallas värmepumparnas egna Rolls Royce.

3-områdes närvarosensor

Daikin har utvecklat en närvarosensor för Ururu Sarara II. Det är en rörelsedetektor som vet när du befinner dig i rummet, och sänker driften eller stänger av enheten om du inte är.Den vet också var du befinner dig i rummet, och riktar bort luftflödet från dig. En riktigt smart sätt att styra ett rums temperatur.

Automatisk filterrengöring

En av de unika egenskaperna som Ururu XR har är den automatiska filterrengöringen. En borste rengör filtret kontinuerligt och dammet samlas i en behållare som är enkel att tömma. Kontinuerligt rengjorda filter håller luftflödet stabilt och minskar strömförbrukningen med ca 25%.

Befuktar & avfuktar

Under vinterhalvåret tenderar det att bli torrt inomhus det vill säga låg luftfuktighet. Värmen torkar ut luften och det kan skapa irritation och problem både för dig och ditt hus. Då passar det mycket bra med att använda läget för att fukta luften igen. Under sommaren kan det vara hög luftfuktighet, då passar det bra att istället avfukta luften.

Ventilerar

Till skillnad mot vanliga luftvärmepumpar kan Ururu XR fylla rummet med fräsch, renad luft. Genom sin kraftfulla ventilationskapacitet kan den fylla ett rum större än 26 m2 med frisk luft på mindre än två timmar.

Luftrening

Alltid renad och allergifri luft med Daikin Flash Streamer-teknik. Ururu  XR renar den inkommande luften genom att passera ett damm- och pollenfilter innan ett fotokatalytiskt filter renar luften genom att bryta ned odörer från exempelvis matlagning och cigarettrök. I det sista steget bryter Flash Streamer ner eventuellt kvarvarande formaldehyd, virus och mögel.

Ladda ner appen Daikin Online Controller, anslut din luftvärmepump till Wi-Fi och styr ditt klimat från valfri plats. Det är så enkelt.

    Ange dina uppgifter nedan

    Önskad tjänst

    Önskas offert av luftvärmepump med installation?

    Beskriv ditt ärende

    Tillbehör för luftvärmepumpar